Nieuwbouw Honderdland

Nieuwbouw Honderdland

Nieuwbouw Honderdland

Het jaar 2022 staat in het teken van de nieuwbouw van het nieuwe pand van H.Z. Logistics op Honderdland fase 2 te Maasdijk, direct langs de A20.  Met trots kunnen we jullie mededelen dat de vergunning is verleend en in maart 2022 is de bouw van start gegaan. Het bouwplan bestaat uit 4 hectare terrein met een crossdockcentrum van circa 12.000 m2 met 32 docks en koelfaciliteiten.  Naast het hoofdgebouw een hypermoderne garage met vier poorten en een dubbele wasstraat van 2.000 m2 voor de service en onderhoud aan ons wagenpark.

H.Z. Logistics borgt hiermee haar groei om ook in de toekomst al haar klanten te kunnen bedienen.

Oktober 2022

Eerste week oktober is het hoogste punt van de bouw bereikt.  Reden voor een klein feestje. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben al onze medewerkers een kijkje in het pand mogen nemen.  Met eigen ogen bekijken wat er nu eigenlijk gerealiseerd wordt.  Waar kom ik straks te werken?  Met elkaar alvast de sfeer proeven.

Daarnaast is deze dag ook het eerste deel van het nieuwe parkeerterrein officieel in gebruik genomen.

September 2022

Hoog tijd voor een nieuwe update in beeld.  De bouw gaat nu zo hard dat op moment van plaatsen de beelden alweer verouderd zijn.  De staalconstructie van het hoofdgebouw is al zo ver dat nu echt heel goed zichtbaar is hoe gebouw eruit zal zien.  Er wordt vanaf linkerzijde opgebouwd.  Inmiddels zit aan deze kant de gevelbeplating er al grotendeels op en ligt er al dakbedekking.   De rechterzijde is nog een stalen constructie, maar dat zal ook niet lang meer duren voordat ook aan die zijde een volwaardig gebouw te zien is.

Ook is er inmiddels een start gemaakt met de bestrating van het parkeerterrein.

Mei 2022

Woensdag 11 mei was er een klein samenzijn met werknemers, leden van het bouwteam en mede gebruikers van ons nieuwe pand op de bouwplaats. Als directie vinden wij het dan ook een eer om onze vader en grondlegger van ons bedrijf, Hans Zuiderwijk samen met zijn 4 kleinkinderen uit te nodigen, om de paal van het nieuwe pand te laten slaan. Door zijn inzet en inzicht is H.Z. Logistics geworden wat het nu is , een gezonde toonaangevende speler in het koeltransport in Europa. Na deze mijlpaal hebben we gezamenlijk mogen proosten en genoten van een lunch en het zonnetje.

De nieuwbouw  realiseren wij met de volgende partijen:

Bouwadviseur :   Triple Group – Maasdijk    (lees hier het klantverhaal)
Aannemer:   De Vries en Verburg – Stolwijk
Architect:   Bogaerds Architecten – Numansdorp
E-installaties:   Elektravon – Naaldwijk
W-installaties:  B&V Techniek – Oudewater    (lees hier het klantverhaal)
Civiel aannemer:   Van Daalen GWW – Maasdijk
Sprinkler:    VST Fire Solutions – Houten
Wasstraat:  Steinbruckner – Belfeld
Garage equipment:  VLT en Brekupa – Ettenleur en De Meern
Koelcellen :  Hans van der Meijs BV – Hoek van Holland
Koeling hal:   Carrier Benelux BV – Culemborg
Interieur styling:   Artemis – Maassluis
Afbouw:  DAS Bouwsystemen – Drunen
Zonnepanelen:  Royal Brinkman – ‘s-Gravenzande  (lees hier het klantverhaal)
Parkeer dak:  Zoontjens  – Tilburg  (lees hier het klantverhaal)

 

Delen: