Groot-Brittannië

Groot-Brittannië

Zoekt u een transportbedrijf dat uw groupagetransport veilig en efficiënt naar Engeland, Noord-Ierland, Schotland en Wales kan vervoeren? H.Z. Logistics staat voor u klaar. Wij hebben een eigen vestiging in Groot-Brittannië, die nauw samenwerkt met ons hoofdkantoor in Nederland. Zo kunnen wij u snel, goed en betrouwbaar helpen bij ieder transport- of logistiek vraagstuk. Wij vertrekken zeven dagen per week met de dag- én avondboot naar alle havens in het Verenigd Koninkrijk .

Douaneservice

Omdat Groot-Brittannië geen lid meer is van de EU krijgt u te maken met douaneformaliteiten. Wanneer u dat wenst, nemen wij dit volledig voor onze rekening. Wij zorgen voor de juiste export- en importdocumenten en de IPAFFS-aangifte. Wanneer nodig kunnen wij ook de KCB- en fytokeuringen voor u regelen.

H.Z. Logistics: uw partner voor logistiek

Ontzorgen: dat is waar het bij H.Z. Logistics om draait. Bij ons weet u zich verzekerd van betrouwbaar transport, een strakke planning, temperatuurregistratie en uitmuntende service. Maar ook van een transparante en persoonlijke aanpak. Wij denken met u mee en vinden altijd de beste transportoplossing.

Wat bieden wij?

H.Z. Logistics biedt transportdiensten en logistieke diensten aan in heel Europa en helpt u graag en goed met geconditioneerd vervoer (koel- en diepvriestransport). Wij zijn gespecialiseerd in het groupagevervoer van diverse producten, zoals bloemen en planten en groenten en fruit.

Wilt u meer weten over onze diensten? Bekijk dan ons overzicht hier.

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen, wilt u meer weten of wilt u nader kennismaken? Neem vrijblijvend contact met ons op. Mail naar sales@hzlogistics.nl of bel ons op +31 174 52 55 55.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!