Oostenrijk

Op zoek naar een transportbedrijf dat uw goederen op een veilige en efficiënte manier naar Oostenrijk kan vervoeren? H.Z. Logistics staat klaar om u te helpen! Vanuit Nederland werken we nauw samen met onze vestiging in Oostenrijk. We garanderen een naadloze planning en kunnen uw lading snel en zonder zorgen transporteren. De in Nederland gecollecteerde ladingen leveren wij zorgvuldig en snel op de plaats van bestemming af.

H.Z Logistics?

Bij H.Z. Logistics is het onze missie om onze klanten volledig te ontzorgen. En dat geldt niet alleen voor het transport, maar ook voor alle aanverwante zaken. We verzorgen een nauwkeurige planning en houden nauwlettend de temperatuurregistratie in de gaten. Wij denken aan alles en houden u voortdurend op de hoogte!

Waar wij u mee helpen

H.Z. Logistics transporteert verschillende soorten ladingen – onder meer AGF- en sierteeltproducten – door heel Europa. Wij bieden bijvoorbeeld koel- en diepvriestransport (geconditioneerd vervoer) en groupagevervoer aan. Voor het dagelijks groupagetransport naar Oostenrijk collecteren wij uw goederen in Nederland en/of België. Bent u benieuwd naar al onze diensten? Kijk dan hier voor een overzicht.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag geheel vrijblijvend verder. U kunt ons bereiken via e-mail op sales@hzlogistics.nl of telefonisch op +31 174 52 55 55.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!