Slovenië

Transport Slovenië

H.Z. Logistics staat voor u klaar om uw goederen veilig en efficiënt naar Slovenië te vervoeren. Wij verzorgen groupagevervoer van groenten en fruit en bloemen en planten. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen en op welke dagen wij naar Slovenië rijden? Neem vrijblijvend contact met ons op via sales@hzlogistics.nl of +31 174 52 55 55.

Wie zijn wij?

Al sinds 1985 zijn wij de betrouwbare partner van een groeiend aantal klanten en zorgen wij voor verschillende vormen van vervoer. Wij zijn uitgegroeid tot een speler van formaat en weten op uiteenlopende logistieke vraagstukken het beste antwoord te vinden.

Wat bieden wij?

H.Z. Logistics biedt transportdiensten en logistieke diensten aan in heel Europa en we zijn gespecialiseerd in verschillende soorten ladingen. Wij helpen u graag en goed met geconditioneerd vervoer (koel– en diepvriestransport).

Wilt u meer weten over onze diensten? Check hier het overzicht van wat wij doen.

H.Z. Logistics ontzorgt

Op zoek naar een logistieke partner die u volledig ontzorgt? Bij H.Z. Logistics bent u aan het juiste adres. Wij denken met u mee en vinden altijd de beste transportoplossing. Bij ons kunt u rekenen op betrouwbaar transport, een duidelijke planning, temperatuurregistratie en een persoonlijke aanpak.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!