H.Z. Logistics UK Ltd. verhuist

H.Z. Logistics UK Ltd. verhuist

H.Z. Logistics UK Ltd. verhuist naar nieuwe locatie in Holbeach

Afgelopen week heeft H.Z. Logistics UK Ltd. hard gewerkt en met trots aangekondigd dat ze zijn verhuisd naar een nieuwe locatie in Holbeach. De verhuizing komt na maanden van planning en voorbereiding en belooft tal van voordelen voor zowel het bedrijf als haar werknemers.

De nieuwe locatie beschikt over een moderner en ruimer kantoor, wat niet alleen de productiviteit en efficiëntie van de werknemers zal verbeteren, maar ook een meer comfortabele en aangename werkomgeving zal creëren.

 

Uitgebreide crossdock voorzieningen

Daarnaast heeft de nieuwe locatie een ruime crossdock voorziening met 15 docks. Het warehouse is uitgerust met twee temperatuur units om de kwaliteit van de goederen tijdens het crossdock proces te waarborgen. Tevens biedt het warehouse mogelijkheden voor temperatuur gecontroleerde opslag.

De nieuwe locatie is strategisch gelegen ten opzichte van de Engelse havens.  Dit zal de samenwerking en communicatie met klanten verbeteren en de groei van het bedrijf stimuleren.

 

Een nieuw hoofdstuk vol kansen

De verhuizing naar de nieuwe locatie markeert een nieuw hoofdstuk voor H.Z. Logistics UK Ltd. en biedt tal van kansen voor groei en succes. Het bedrijf kijkt ernaar uit om haar klanten vanuit de nieuwe locatie te blijven bedienen en is enthousiast over de mogelijkheden die dit met zich meebrengt.

 

Delen: