Distributie

Om onze klanten optimaal van dienst te zijn, kunnen wij in verschillende landen ook de lokale distributie verzorgen. In de landen waar wij een eigen vestiging hebben (Groot-Brittannië, Oostenrijk, Polen en Roemenië) zijn wij uw professionele distributiepartner. Wij zorgen daar niet alleen voor het transport naar het land van bestemming, maar ook voor de volgende fase in de logistieke keten: de lading wordt via een crossdock overgeladen en zo verder vervoerd.

Ervaren speler

H.Z. Logistics houdt zich al jarenlang bezig met lokale distributie. Met onze diepgaande kennis van lokale regelgeving en infrastructuur kunnen we soepel opereren in de verschillende landen. Bij onze eigen vestigingen ter plaatse kunt u rekenen op een vast aanspreekpunt en een uitstekende service. En of het nu gaat om grote of kleine volumes: wij zorgen ervoor dat uw producten op tijd geleverd worden, in de juiste conditie en volgens de gemaakte afspraken.

Het logistieke totaalplaatje

Wij zijn een hoogwaardige, grensverleggende en effectieve dienstverlener. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor internationaal transport en distributie, maar ook voor intermodaal groupagetransport, scheepsbevoorrading, warehousing en speciaal transport. Kortom, wij vinden voor al uw logistieke vraagstukken een passende oplossing. Wilt u weten hoe wij dat doen? Vraag vrijblijvend om meer informatie of plan een kennismakingsgesprek. Mail naar sales@hzlogistics.nl of bel ons op +31 174 52 55 55.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!