Roemenië

H.Z. Logistics staat voor u klaar om uw goederen probleemloos naar Roemenië te vervoeren. Wij zijn al sinds 1982 actief in de transportsector en hebben veel ervaring met verschillende vormen van transport. Wij weten de weg in heel Europa en nemen voor een groeiend aantal klanten hun logistieke uitdagingen uit handen. Onze vestiging in Roemenië is gespecialiseerd in groupagetransport en distributie van temperatuur gereguleerde goederen binnen Roemenië en naar Bulgarije en Hongarije.

Geconditioneerd vervoer

Met de juiste vervoermiddelen en een team van toegewijde professionals leggen wij de logistieke puzzel. U kunt bij ons terecht voor transport, maar ook voor verschillende aanvullende diensten. Wij verzorgen geconditioneerd vervoer (koel- en diepvriestransport) en dagelijks transport in groupage van bloemen & planten en groente & fruit naar Roemenië. Wij collecteren de goederen in Nederland én België.

Dit bieden wij

Bij H.Z. Logistics kunt u altijd rekenen op een goed advies, betrouwbaar transport, een duidelijke planning en vergaande service. Wij zien het als onze uitdaging om uw logistieke behoeften optimaal te vervullen en uw verwachtingen te overtreffen. Wij zijn een logistieke totaalleverancier. Een overzicht van onze diensten vindt u hier.

Kennismaken?

Wij vertellen u graag wat H.Z. Logistics voor u kan betekenen. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail (sales@hzlogistics.nl) of telefonisch (+31 174 52 55 55).

Vraag vrijblijvend een offerte aan!