Internationaal transport

Internationaal transport

Internationaal transport

H.Z. Logistics is een internationaal transportbedrijf. Wij zorgen voor het vervoer van verse en temperatuurgevoelige producten, diepvriesproducten en AGF- en sierteeltproducten naar een groot aantal Europese landen. Staat uw bestemming er niet bij? Neem gerust contact met ons op. Wij bekijken graag of we het transport alsnog voor u kunnen verzorgen.

Wij zijn uw logistieke partner

Onze vakbekwame chauffeurs vervoeren uw lading met veel zorg naar de eindbestemming. Maar we doen meer! Wij willen u graag volledig ontzorgen op het gebied van logistiek en dus kunt u bij H.Z. Logistics ook terecht voor bijvoorbeeld douaneservice. Nu Groot-Brittannië geen EU-land meer is, krijgt u bij transport van en naar dit land te maken met douaneprocedures. Wanneer u dat wenst, kunnen wij deze formaliteiten volledig voor u verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan de juiste export- en importdocumenten, de IPAFFS-aangifte en KCB- en phytokeuringen.

Meer weten?

Wij zijn uw logistieke partner en staan meteen professioneel en gemotiveerd team voor u klaar. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, een offerte ontvangen of een kennismakingsgesprek plannen? Mail naar sales@hzlogistics.nl of bel ons op +31 174 52 55 55.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!