Speciaal transport

Speciaal transport

Speciaal Transport

Speciaal Transport is een aparte unit binnen H.Z. Logistics. Met onze semi diepladers, bediend door vakmensen, verzorgen wij op aanvraag exceptioneel transport binnen Nederland. Wij beschikken over alle benodigde lengte- en breedtevergunningen en kunnen de langste, breedste en hoogste ladingen veilig op de plaats van bestemming brengen. Distributiehoogwerkers, tractoren en rupsvoertuigen: we vervoeren het allemaal voor onze tevreden klanten!

Speciaal transport Nederland door H.Z Logistics 

Onze chauffeurs hebben veel ervaring in het transporteren van speciale goederen en zullen zich houden aan de Europese veiligheidsnormen.  Voor speciaal transport maken we gebruik van semidiepladers waarmee we bijvoorbeeld hoogwerkers, tractoren, verreikers  en kranen vervoeren. De wetgeving in Nederland geldt dat er een maximale breedte van 2,75m vervoerd mag worden. We spreken over een speciaal transport als de lading een breedte heeft van 3,5m of 4,5m.  

Meer weten?

Heeft u vragen over onze dienst speciaal transport? Wilt u weten of wij u van dienst kunnen zijn? Al meer dan 35 jaar zijn wij uw partner in logistiek. Naast speciaal transport kunt u ons ook inschakelen voor internationaal en intermodaal groupagetransport. Wij zorgen voor goede kwaliteit van logistiek en ontzorgen u van het gehele proces 

Mail naar sales@hzlogistics.nl of bel ons op +31 174 52 55 55.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!