Italië

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor transportdiensten naar Italië, hoeft u niet verder te zoeken. H.Z. Logistics beschikt over een uitgebreid netwerk in heel Europa en mede daardoor kunnen wij voor uiteenlopende logistieke uitdagingen een passende oplossing bieden. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in de logistiek en dus kunt u vertrouwen op veilige en efficiënte levering van uw goederen. Kiezen voor H.Z. Logistics is kiezen voor een ervaren specialist in transport naar Italië.

Wat wij voor u kunnen verzorgen

Bij H.Z. Logistics streven we ernaar uw nummer één aanspreekpunt te zijn voor al uw logistieke behoeften. Naast onze transportdiensten bieden we ook een breed scala aan aanvullende services. Of het nu gaat om het waarborgen van de juiste temperatuurcondities voor uw goederen of het opstellen van een strakke, maar haalbare planning: wij staan voor u klaar. We denken met u mee, nemen waar nodig zelf initiatief en zetten alles op alles voor een probleemloos verloop van uw transport.

Onze services naar Italië

Bij H.Z. Logistics nemen we graag al uw logistieke uitdagingen uit handen. Onze expertise omvat diverse specialisaties, waaronder geconditioneerd vervoer (koel- en diepvriestransport). Ook voor groupagevervoer van bloemen, planten, groenten en fruit bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vertrekken dagelijks naar Italië en collecteren uw lading in Nederland en/of België. Kiest u voor intermodaal transport? Wij vertrekken ook dagelijks met containers en trailers vanuit Nederland en/of Duitsland met de trein naar Noord-Italië.

Voor een gedetailleerd overzicht van al onze diensten kunt u hier klikken.

Op zoek naar meer informatie?

Mocht u nog vragen hebben of behoefte aan meer informatie, neem dan snel contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om u vrijblijvend verder te helpen. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 174 52 55 55 of via e-mail naar sales@hzlogistics.nl.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!