Hongarije

Hongarije Hungary

U exporteert naar Hongarije en u zoekt een betrouwbare logistieke partner? H.Z. Logistics is de perfecte keuze. Met meer dan 40 jaar ervaring staan wij garant voor veilig en efficiënt vervoer van uw goederen. Ons brede netwerk in heel Europa stelt ons in staat om oplossingen te bieden voor diverse logistieke uitdagingen.

Volledige ontzorging bij H.Z. Logistics

Bij H.Z. Logistics nemen wij onze klanten zoveel mogelijk regelwerk uit handen. En dus verzorgen wij niet alleen uw transport, maar regelen wij ook zaken als de planning en temperatuurregistratie. Vanzelfsprekend doen wij alles in goed overleg en houden wij u voortdurend op de hoogte. Voor een volledig overzicht van onze diensten kunt u hier terecht.

Wat kunt u van ons verwachten?

H.Z. Logistics biedt uitgebreide transportdiensten aan door heel Europa. Wij zijn gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer en groupagevervoer van groenten, fruit, bloemen en planten. Groupagevervoer naar Hongarije verzorgen wij dagelijks; uw lading collecteren wij in Nederland en België.

Wij staan klaar om u te helpen

Heeft u vragen of wilt u eens met ons sparren? Ons team staat vrijblijvend voor u klaar om u verder te helpen. Neem contact met ons op via e-mail naar sales@hzlogistics.nl of telefonisch op +31 174 52 55 55. Ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw transport naar Hongarije of andere bestemmingen in Europa.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!