Bulgarije

Zoekt u een transportbedrijf dat uw goederen veilig en efficiënt naar Bulgarije kan vervoeren? H.Z. Logistics staat voor u klaar. Al sinds 1982 zijn wij de betrouwbare partner van een groeiend aantal klanten en zorgen wij voor verschillende vormen van vervoer. Wij zijn uitgegroeid tot een speler van formaat, zijn thuis in heel Europa en kunnen daardoor in talloze logistieke vraagstukken van waarde zijn.

H.Z. Logistics: uw partner voor logistiek

Bij H.Z. Logistics willen wij onze klanten volledig ontzorgen. En dus kunt u niet alleen rekenen op betrouwbaar transport, maar ook op een strakke planning, temperatuurregistratie en een uitmuntende service. Wij denken met u mee en vinden altijd de beste transportoplossing. Wij zijn transparant en staan voor een persoonlijke aanpak.

Wat bieden wij naar Bulgarije?

H.Z. Logistics biedt transportdiensten en logistieke diensten aan in heel Europa en we zijn gespecialiseerd in verschillende soorten ladingen. Wij helpen u graag en goed met geconditioneerd vervoer (koel- en diepvriestransport). Wij verzorgen dagelijks groupagevervoer van groenten en fruit en bloemen en planten naar Bulgarije. Goederen kunnen gecollecteerd worden in Nederland en België.

Wilt u meer weten over onze diensten? Bekijk dan ons overzicht hier.

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen, wilt u meer weten of wilt u nader kennismaken? Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail naar sales@hzlogistics.nl of telefonisch op +31 174 52 55 55.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!