Intermodaal transport

Intermodaal transport

Intermodaal transport

H.Z. Logistics is uw betrouwbare partner voor intermodaal transport naar Groot-Brittannië en Italië. Wij zijn een van de weinige vervoerders die deze oplossing aanbieden. En met onze jarenlange ervaring, onze transportkennis en uitgebreide netwerk vinden wij altijd de intermodale oplossing die bij u past.

Wat is intermodaal transport?

Intermodaal transport, ook wel intermodaal goederenvervoer genoemd, is een efficiënte en duurzame oplossing. Met intermodaal transport zetten wij verschillende vervoersmiddelen in, zoals zeetransport, spoortransport, wegtransport of een combinatie daarvan, om uw lading naar de gewenste bestemming te vervoeren.

Waarom kiezen voor intermodaal transport?

Intermodaal transport is economisch aantrekkelijk, flexibel, snel, veilig en betrouwbaar. Wanneer u kiest voor deze vorm van transport draagt u bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van de logistieke sector. Door het optimaliseren van routes en het verminderen van lege kilometers kunnen wij immers het brandstofverbruik en emissies terugdringen en dat zorgt voor groener en duurzamer transport.

H.Z. Logistics: uw specialist in intermodaal transport

Bent u op zoek naar een ervaren dienstverlener in intermodaal transport? Bij H.Z. Logistics bieden wij complete service van A tot Z. Met onze ervaring, expertise en professionele aanpak zijn wij uw ideale logistieke partner. Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Mail naar sales@hzlogistics.nl of bel ons op +31 174 52 55 55. Wij staan voor u klaar!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!