Scheepsbevoorrading

Scheepsbevoorrading

Bij H.Z. Logistics begrijpen we hoe belangrijk een soepele bevoorrading van een cruiseschip is. Wij zijn specialist in deze tak van transport en zijn niet voor niets al jarenlang de vaste partner van verschillende gerenommeerde rederijen. Wij verzorgen succesvol de totale logistiek voor scheepsbevoorrading door heel Europa,  veelal cruiseschepen.

H.Z. Logistics verzorgt het logistieke totaalplaatje

Wij onderscheiden ons door onze strakke planningen en hoge mate van accuratesse. Daarnaast beschikken we vanzelfsprekend over het juiste materieel, zoals dual temperature trailers voor ladingen met verschillende temperaturen. En we doen meer dan alleen het afleveren van uw lading. Als logistieke specialist verzorgen we het totaalplaatje. De complete documentenregistratie, douaneservice en permanente temperatuurregistratie: aan alles wordt gedacht en tot in de kleinste details geregeld. Onze ervaren chauffeurs houden de goede reputatie van H.Z. Logistics hoog en zorgen voor de just-in-time levering van uw kostbare lading!

Tijdig en efficiënt leveren

Wij staan voor u klaar met een toegewijd team van experts, die de lat steeds weer een stukje hoger leggen. Of het nu gaat om verse producten of andere benodigdheden: we garanderen dat alles tijdig en efficiënt wordt geleverd, waar het cruiseschip ook is.

Wilt u weten hoe wij als scheepsbevoorrader het verschil voor u kunnen maken? Mail naar sales@hzlogistics.nl of bel ons op +31 174 52 55 55 voor meer informatie of om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!