Over ons

Al drie generaties lang werken we bij H.Z. Logistics met hart voor de zaak en hart voor onze klanten.

Wij bieden een brede Europese doelgroep een uitgebreid pakket aan logistieke diensten: internationaal transport, intermodaal transport, distributie, speciaal transport, scheepsbevoorrading en warehousing. Met dit complete dienstenpakket hebben wij voor de meest uiteenlopende logistieke uitdagingen een passende oplossing. En of we dat nu vanuit ons hoofdkantoor in Nederland (Maasdijk) doen of vanuit onze vestiging in Polen, Groot-Brittannië, Roemenië of Oostenrijk: we lossen uw vraagstuk met zorg op. Snel en efficiënt, met aandacht voor de kleinste details.

Historie

Transportbedrijf H.Z. Logistics is in 1985 opgericht. Door verschillende overnames is het bedrijf uitgegroeid tot de internationale speler die het nu is. Aanvankelijk zorgde H.Z. Logistics alleen voor het vervoer van groenten en fruit; later kwamen daar onder meer het vervoer van sierteeltproducten, scheepsbevoorrading en speciaal transport bij.

Verhuizing

In 2023 verhuisde het bedrijf van De Lier naar Maasdijk. De ruime, gloednieuwe en hypermoderne locatie direct naast de A20 biedt ruimte voor verdere groei. Op deze locatie beschikt H.Z. Logistics over een eigen wasstraat en een garage voor onderhoud en keuringen van vrachtwagens en  koelmotoren. Met deze faciliteiten weet H.Z. Logistics zich verzekerd van een betrouwbaar en goed onderhouden wagenpark, waarmee klanten optimaal bediend kunnen worden.

Onze diensten

icons

Intermodaal

icons

Internationaal

icons

Distributie

icons

Speciaal transport

icons

Scheepsbevoorrading

icons

Warehousing

Planten transport

H.Z. Logistics: het logistieke totaalplaatje

Wij zijn een hoogwaardige, grensverleggende en effectieve dienstverlener. Dagelijks nemen wij onze klanten alle logistieke zorgen uit handen. Of het nu gaat om internationaal en intermodaal groupagetransport, distributie, scheepsbevoorrading, warehousing of speciaal transport: wij regelen het. Hoe? Met de perfecte combinatie van de juiste vervoermiddelen, toegewijde professionals, ruime capaciteit en een flinke dosis lef!

AGF, sierteelt en meer…

Bij H.Z. Logistics zijn we specialisten in temperatuurgereguleerd (geconditioneerd) transport. We bedienen voornamelijk klanten in de AGF- en sierteeltsector. Maar ook voor uw droge, verse of diepgevroren producten zijn wij uw transportpartner. Bij ons is elke lading in veilige handen.

U kunt bij ons terecht voor:

Truckwash Westland: dé wasstraat voor vrachtwagens

H.Z. Logistics beschikt op Honderdland over een hypermoderne truckwash. Hier verlaten niet alleen onze eigen wagens vlekkeloos en streeploos de wasstraat; ook andere transporteurs kunnen gebruikmaken van onze professionele truckwash-service.

HACCP-reiniging

U kunt bij Truckwash Westland ook terecht voor HACCP-reiniging van de binnenkant van uw trailer. Deze grondige reiniging voldoet aan de strikte HACCP-normen en zorgt voor hygiënisch en verantwoord goederenvervoer. Na de wasbeurt ontvangt u een HACCP-certificaat.

Op de website van Truckwash Westland leest u meer informatie en kunt u een wasbeurt reserveren.