Polen

Op zoek naar een transportbedrijf dat uw goederen veilig, efficiënt en volgens planning naar Polen vervoert? H.Z. Logistics is de perfecte partner om u hierbij te helpen. Vanuit Nederland werken wij nauw samen met onze vestiging in Polen, waardoor we een naadloze planning kunnen garanderen en uw lading snel en zonder zorgen transporteren.  Door de beschikbaarheid van diverse crossdock locaties in Polen zijn wij in staat uw goederen snel in Polen te distribueren.

H.Z. Logistics: uw nummer 1 partner

Bij H.Z. Logistics nemen we u graag alle logistieke zorgen uit handen. Zo houden we de temperatuurregistratie nauwlettend in de gaten, bewaken we de planning, denken we aan alles en informeren we u steeds goed en volledig. Wij streven dag in dag uit naar topkwaliteit en doen er alles aan om uw nummer één logistieke partner te zijn.

Een indruk van onze diensten

Bij H.Z. Logistics vervoeren we door heel Europa en zijn we vertrouwd met diverse soorten ladingen. We zijn specialist in AGF– en sierteeltproducten en helpen u met geconditioneerd vervoer (koel- en diepvriestransport), dagelijks groupagevervoer en meer. Maar door ons grensverleggende karakter zijn wij veel breder inzetbaar. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor het verwerken van droge of verse producten. Wilt u kennismaken met al onze diensten? Kijk dan hier voor een compleet overzicht.

Neem contact met ons op

Wij helpen u heel graag verder met uw logistieke vraagstukken. Via onderstaande kanalen kunt u vrijblijvend meer informatie over H.Z. Logistics krijgen. U kunt ons bereiken via e-mail op sales@hzlogistics.nl of telefonisch op +31 174 52 55 55.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!