Ierland

H.Z. Logistics staat voor u klaar om uw goederen veilig en efficiënt naar Ierland te vervoeren. Het is een van onze vaste bestemmingen: wij vertrekken zeven dagen per week naar Ierland. Wij hebben veel ervaring in overzees transport en nemen al uw transportzorgen graag uit handen. Zo kunnen wij ook de T2-aangifte voor u verzorgen, wanneer wij uw goederen met bestemming Ierland door Groot-Brittannië vervoeren.

H.Z. Logistics: uw logistieke partner

Wist u dat wij al sinds 1985 actief zijn als transportbedrijf? In al die jaren zijn wij uitgegroeid tot een speler van formaat en een betrouwbare partner voor een groeiend aantal bedrijven. U weet zich bij ons verzekerd van een strakke planning, temperatuurregistratie en een prima service.

Een compleet dienstenpakket

H.Z. Logistics biedt transportdiensten en logistieke diensten aan in heel Europa en we zijn gespecialiseerd in verschillende soorten ladingen. Wij helpen u graag en goed met geconditioneerd vervoer (koel– en diepvriestransport).

Meer informatie over onze diensten vindt u hier.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Wij nodigen u graag uit voor een nadere kennismaking. Neem contact met ons op via sales@hzlogistics.nl of +31 174 52 55 55.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!