Warehousing

H.Z. Logistics is uw vertrouwde adres voor efficiënte en veilige opslagoplossingen. Wij begrijpen dat warehousing een cruciale rol speelt in de logistieke keten van uw bedrijf. Daarom bieden we als logisch verlengstuk van onze transportdiensten een totaalpakket aan warehousingservices. Wij bieden deze service aan in alle landen waar wij een eigen vestiging/distributiecentrum hebben: Nederland, Oostenrijk, Polen, Roemenië en Groot-Brittannië.

Waarom H.Z. Logistics voor warehousing?

Wij kunnen een breed scala aan producten, zowel droog, bederfelijk als kwetsbaar, voor korte of lange perioden opslaan. We beschikken daarvoor over efficiënt ingerichte, geconditioneerde opslagruimten. Maar we doen meer dan op- en overslag. Wij nemen desgewenst het totale logistieke proces met veel precisie en vakmanschap uit handen. Wij zorgen bijvoorbeeld voor kwaliteitscontroles, douaneformaliteiten en het ompakken van producten. H.Z. Logistics is de ideale partner om uw supply chain te stroomlijnen!

Nieuwe, moderne locatie Nederland

In Nederland beschikt H.Z. Logistics sinds medio 2023 over een spiksplinternieuwe opslaglocatie. Deze geconditioneerde ruimte van ruim 10.000 m2 is bij uitstek geschikt voor groenten, fruit en bloemen, maar ook een prima keuze voor tal van andere producten. Via een professioneel warehousemanagementsysteem (WMS) stroomlijnen wij het complete voorraadbeheer en weet u zich verzekerd van de meest actuele en accurate voorraadgegevens.

Maatwerk

Hieronder vindt u een greep uit onze mogelijkheden. Goed om te weten: warehousing is bij H.Z. Logistics altijd maatwerk! Neem contact met ons op om te ontdekken welke op maat gemaakte oplossing wij voor uw vraagstuk kunnen bieden. Mail naar sales@hzlogistics.nl of bel ons op +31 174 52 55 55.

Onze aanvullende warehousingdiensten:

  • transport en distributie
  • temperatuurgereguleerde opslag (gekoeld)  (AEO, IFS en HACCP)
  • track-and-trace
  • cross-docking
  • emballage administratie
  • orderpicking
  • kwaliteitscontrole
  • phyto- en KCB-keuring

Vraag vrijblijvend een offerte aan!