Planten transport

Planten transport

H.Z. voor planten transport

Het transport van planten en bloemen is een taak die zorgvuldig moet worden aangepakt. Bij H.Z. Logistics weten we dat als geen ander. Met onze 35 jaar aan ervaring hebben we veel kennis en snelheid opgedaan. Hiermee zorgen wij bij het transporteren van planten voor een strakke planning, goede temperatuurregulatie en het juiste luchtvochtigheidsniveau in de vrachtwagen.

Van hoge kwaliteit

Snel, efficiënt en met oog voor detail. Dat is wat we belangrijk vinden. Onze taak is om u volledig te ontzorgen, verder dan alleen vervoer. H.Z. Logistics kan ook helpen met het verzorgen van een planning, exportdocumenten of de volledige douaneafhandeling.

Door heel Europa

Binnen Europa is voor ons is geen grens te ver. Met onze vestigingen in Nederland, Polen, Oostenrijk, Roemenië en Groot-Brittannië reguleren wij ons internationale goederenvervoer. Wij verzorgen graag uw planten transport graag voor u door heel Europa.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Als u nog vragen heeft of nog twijfelt, dan kunt u altijd bij ons team terecht. Wij staan klaar om u te ondersteunen en vrijblijvend advies te geven. Neem gerust contact met ons op via e-mail op sales@hzlogistics.nl of telefonisch op +31 174 52 55 55. Wij helpen u graag verder.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!