Bloemen transport

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor bloemen transport?  Met meer dan 35 jaar ervaring in de logistieke sector is H.Z. Logistics dé specialist op het gebied transport. Wij behandelen uw bloemen en planten met de grootste zorg, zodat ze veilig en in optimale conditie vervoerd worden. Heeft u interesse in onze dienst voor bloemen transport? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Waarom kiezen voor bloemen transport? 

Bloemen zijn niet alleen fragiele en kwetsbare producten, maar ze hebben ook een beperkte levensduur. Het transportproces speelt een essentiële rol bij het behouden van de frisheid en kwaliteit van de bloemen. Dankzij onze gespecialiseerde aanpak kunnen de bloemen in optimale staat op hun bestemming arriveren. 

Zo waarborgen wij de kwaliteit 

Het verpakken van bloemen vereist speciale aandacht. Onze ervaren medewerkers maken gebruik van hoogwaardige materialen en technieken om ervoor te zorgen dat elke bloem veilig wordt beschermd tijdens het vervoer. De temperatuur speelt ook een essentiële rol bij het transport van bloemen. Onze voertuigen zijn voorzien van geavanceerde koelsystemen om ervoor te zorgen dat de temperatuur constant blijft, waardoor de bloemen altijd vers blijven. Naast bloemen transporteren wij ook andere goederen. Denk hierbij aan transport van groente en fruit, AGF-transport en nog veel meer. Benieuwd naar de kosten? Vraag online eenvoudig een offerte aan! 

Waarom kiezen voor H.Z. Logistics? 

Twee generaties lang zetten we ons vol passie in voor ons bedrijf en onze klanten. Met vestigingen in Nederland, Groot-Brittannië, Oostenrijk, Polen en Roemenië zorgen wij voor grensoverschrijdend transport van bloemen. Het is van groot belang dat deze levende en kwetsbare producten op tijd en op de juiste plek zijn. Bij H.Z. Logistics behandelen wij ze dan ook met de grootste zorg tijdens het vervoer. Heeft u specifieke vragen over ons bloemen transport? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.  

Vraag vrijblijvend een offerte aan!