Diepvries transport

Diepvries transport

H.Z. logistics heeft al ruim 35 jaar ervaring op het gebied van diepvries transport. Bent u opzoek naar een specialist in logistieke diensten, internationaal en intermodaal groupage transport of distributie. Dan kunt u terecht bij H.Z. logistics. Wij brengen uw bevroren producten veilig en met zorg door vrijwel heel Europa. Met de juiste mensen, middelen en voldoende capaciteit. 

Bent u op zoek naar een eenmalige diepvries transport rit of een duurzame samenwerking? Wij nemen uw logistieke zorgen en problemen uit handen. Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Transport van diepvries producten 

Diepvries producten moeten in de juiste omgeving en omstandigheden getransporteerd worden. Als dat niet gebeurt kan de kwaliteit en de houdbaarheid achteruitgaan van de producten. H.Z. logistics biedt temperatuur gereguleerd transport aan en zorgt voor de juiste condities tijdens het vervoeren van uw diepvriesproducten. De wagens zijn uitgerust met vriesunits die de temperatuur 24/7 optimaal bewaken. Hierdoor kunnen wij uw producten altijd op de juiste temperatuur vervoeren, zodat de kwaliteit van de goederen gewaarborgd blijft. 

Onze chauffeurs worden continue bijgeschoold volgens de BRC eisen om de kwaliteit gedurende transport en het laden en lossen te waarborgen. U kunt uw zending met een gerust hart door H.Z. Logistics laten transporteren!

Distributie van diepvriesproducten 

H.Z. Logistics heeft al meer dan 35 jaar ervaring in internationaal en intermodaal op het gebied van distributie van diepvriesproducten. De landen waar we ons voornamelijk in verplaatsen zijn: Groot-Brittannië, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Slovenië, Kroatië, Italië, Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Roemenië en Bulgarije.  

Vanuit Nederland en België rijden we dagelijks naar deze landen, maar ook transport tussen bovenstaande landen is uiteraard mogelijk.  

Heeft u een vracht die een andere bestemming heeft dan de genoemde landen? Dan kunt ook hiervoor bij ons terecht. Wilt u de mogelijkheden weten? Neem dan contact met ons op. Of u nu droge, verse of diepgevroren producten wilt laten vervoeren: bij H.Z. Logistics is elke lading in goede handen! 

 Vriestransport nodig?  

Bent u opzoek naar een partner die uw zending of producten met zorg vervoerd? H.Z. Logistics is al meer dan 35 jaar specialist op het gebied van logistiek en transport. Onze dienstverlening kan breed ingezet worden voor uiteenlopende problemen en vraagstukken.

Wij staan dan ook altijd klaar voor u, als u vragen heeft. U kunt ons bereiken via ons e-mailadres (sales@hzlogistics.nl) of via telefoonnummer (+31 174525 555). Wilt u vrijblijvende een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via het offerte formulier. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!