Geconditioneerd vervoer

Geconditioneerd vervoer

Heeft u producten die geconditioneerd vervoerd moeten worden? Bij H.Z Logistics kunnen we u ontzorgen. Wij zijn dé specialist in geconditioneerd vervoer ook alleen internationaal . Met jarenlange ervaring en vakmanschap in internationaal en intermodaal transport weten we wat er nodig is om uw ladingen geconditioneerd te vervoeren van bestemming A naar B. Meer informatie over onze werkwijze? U kunt ten alle tijden contact met ons opnemen.  

Geconditioneerd transport door H.Z. Logistics

Het is belangrijk om bederfelijke leveringen geconditioneerd te transporteren. Daarom werken al onze medewerkers heel nauwkeurig. Een graad meer of minder kan het verschil maken en dat maakt transport een gevoelige schakel in de koelketen. Bij geconditioneerd vervoer worden bederfelijke goederen zonder verlies van kwaliteit vervoerd bij een gecontroleerde atmosfeer.  

Voedselveiligheid staat bij ons voorop

Voedselveiligheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Als partner in logistiek en transport zijn wij wettelijk verplicht om procedures vast te leggen, waarin de voedselveiligheid van levensmiddelen gegarandeerd wordt.  Hierbij volgen wij de HACCP-regelgeving. De HACCP-regelgeving is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen, opgesteld vanuit de Europese Unie. Wij zorgen ervoor dat uw leveringen met zo weinig mogelijk risico geconditioneerd getransporteerd worden, zodat de kwaliteit behouden blijft.  

Geconditioneerd transport naar Duitsland

Al twee generaties lang werken we hard, met hart voor de zaak en voor onze klanten. Vanuit vestigingen in Nederland, Groot-Brittannië, Oostenrijk, Polen en Roemenië transporteren wij over de landsgrenzen naar bestemmingen zoals Polen, Duitsland en Groot-Brittannië en nemen wij klanten, met name in de AGF- en sierteeltsector, logistieke zorgen uit handen. Bent u benieuwd naar onze bestemmingen? Bekijk ze hier op onze website.  

H.Z. Logistics is dé specialist in geconditioneerd vervoer

Bent u op zoek naar een transport bedrijf die uw vraagstuk graag oplost? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met de kennis van onze ervaren medewerkers tot de uitrusting van de vervoermiddelen met de juiste apparatuur om de temperatuur te monitoren: wij doen er alles aan om uw levensmiddelen altijd op tijd en op de juiste temperatuur te vervoeren, zodat de kwaliteit van de goederen gewaarborgd blijft. Mogen wij uw geconditioneerde goederen vervoeren? Neem direct contact met ons op. Wij gaan graag voor u aan de slag.  

Vraag vrijblijvend een offerte aan!