H.Z. Logistics op instapdag van STL

Instapdag STL : ik word vrachtwagenchauffeur

H.Z. Logistics op Instapdag bij Het Kasteel in Rotterdam

Bij H.Z. Logistics zijn we constant op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. 5 februari was het weer zover! We namen deel aan de instapdag bij Het Kasteel in Rotterdam, georganiseerd door het Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL).

Een unieke inkijk in transport en logistiek

De instapdag is meer dan zomaar een evenement. Het biedt deelnemers een unieke kans om dieper in de wereld van transport en logistiek te duiken. Op deze dag krijgen de deelnemers namelijk de kans om direct in gesprek te gaan met werkgevers, waaronder ons team van H.Z. Logistics. Bovendien kunnen zij een rit maken in een vrachtwagen, waardoor ze zelf kunnen ervaren hoe het is om achter het stuur te zitten.

Enthousiasmeren voor H.Z. Logistics

Ons doel tijdens deze dag is helder: we willen de deelnemers niet alleen informeren, maar ook oprecht enthousiast maken over onze organisatie. Tegelijkertijd lichten we ons leerling-chauffeur traject uit, waarbij we de nadruk leggen op de diverse mogelijkheden en kansen die we bieden. Of je nu aan het begin van je carrière staat of een switch overweegt, bij H.Z. Logistics kijken we verder dan alleen het besturen van een vrachtwagen. Het is een uitgelezen kans voor ons als bedrijf om direct in contact te komen met potentiële talenten. We staan klaar om hun vragen te beantwoorden, inzicht te geven in onze bedrijfscultuur en de diverse mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Ontdek jouw toekomst in transport en logistiek

H.Z. Logistics is niet alleen aanwezig in Rotterdam, maar ook in Den Haag tijdens regelmatig georganiseerde instapdagen. Wij geloven in de kracht van investeren in nieuw talent en het delen van onze passie voor transport en logistiek. Samen bouwen we aan een sterker team en een veelbelovende toekomst voor de logistieke sector.

Heb je de instapdag gemist, maar ben jij wel geïnteresseerd in een dynamische carrière in de transport en logistiek? Neem dan gerust een kijkje bij onze openstaande vacatures of neem direct contact met ons op. Of je nu aan het begin van je carrière staat of een ervaren professional bent, bij H.Z. Logistics bieden we diverse mogelijkheden voor groei en ontwikkeling.

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in de wereld van H.Z. Logistics!

Delen: