Koeltransport

Koeltransport

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare partner voor koeltransport? Dan bent u bij H.Z. Logistics aan het juiste adres. In meer dan 35 jaar zijn we uitgegroeid tot specialist in logistiek, internationaal en intermodaal groupage transport, waaronder dus ook gekoeld transport. Wij verzorgen dagelijks transport binnen vrijwel geheel Europa.

Of u nu op zoek bent naar een eenmalige koeltransport rit of een duurzame samenwerking, H.Z. Logistics neemt voor iedereen de logistieke zorgen uit handen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Elke lading koeltransport in goede handen, met aandacht voor de kleinste details

Bij koeltransport is het van belang dat de producten gekoeld worden in een gecontroleerde atmosfeer. Een minimale afwijking in de temperatuur kan zorgen voor het bederf van uw goederen. Daarom is ons koelvervoer uitgerust met koelunits die de temperatuur monitoren. Hierdoor kunnen wij uw goederen altijd op de juiste temperatuur vervoeren, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

De soorten koel- en vriestransport die wij uitvoeren

Door onze specialisatie in koel- en vriestransport zijn wij voornamelijk actief voor klanten in de AGF- en sierteeltsector. Denk hierbij aan het transport van groenten en fruit, bloemen transport, diepvries transport en het transport van diverse levensmiddelen. Toch zijn wij door ons grensverleggende karakter veel breder inzetbaar en kunt u ons bijvoorbeeld ook inschakelen voor verse of droge producten. Benieuwd of we uw goederen kunnen vervoeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Gekoeld transport internationaal

H.Z. is de specialist in internationaal gekoeld transport. De landen waarin wij voornamelijk actief zijn, zijn: Groot-Brittannië, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Slovenië, Kroatië, Italië, Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Roemenië en Bulgarije.

Vanuit Nederland en België rijden we dagelijks naar deze landen, maar ook transport tussen bovenstaande landen is uiteraard mogelijk.

Heeft u een lading die een andere bestemming heeft? Ook dan kunt u bij ons terecht. We bekijken graag samen met u de mogelijkheden! Neem hiervoor contact met ons op.

Wij nemen uw logistieke zorgen uit handen

Als specialist in koelvervoer zorgen we voor een complete ontzorging van A-Z. Van een naadloze planning tot aan een complete documenten- en douaneservice in bijvoorbeeld Groot-Brittannië. Ieder vraagstuk lossen wij met zorg op. Snel en efficiënt, met aandacht voor de kleinste details. Die belofte maken wij waar met ons betrouwbaar materieel en het hoge verantwoordelijkheidsgevoel als gekoeld transport koerier.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of direct een prijsopgave aanvragen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via e-mail (sales@hzlogistics.nl) of via telefoon (+31 174525 555).

Vraag vrijblijvend een offerte aan!