H.Z. Logistics B.V.
Burg. van Doornlaan 16-18
2678 KB De Lier
The Netherlands 
Tel. +31 174 52 55 55
Fax +31 174 52 55 00

Tw Fb

Mooy Logistics

Sinds November 2016 heeft H.Z. Logistics B.V. een meerderheidsbelang in branchegenoot Mooy Beheer B.V.

Mooy Logistics B.V. is een logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in transport en warehousing van voornamelijk fruit, groenten, bloemen en planten, maar ook van andere geconditioneerde producten. Onze dienstverlening beperkt zich niet tot opslag/overslag en het vervoeren van de goederen, maar omvat desgewenst de handling van uw producten van A tot Z, inclusief de douaneafhandeling. Daarvoor beschikt zij over een eigen douaneafdeling en -entrepot. Hier worden zaken als inklaring, pd-keuring en fiscale vertegenwoordiging afgehandeld.

Mooy Logistics verzorgt hoofdzakelijk groupagevervoer tussen Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Dit doen we voor een belangrijk deel vanaf de vestigingen in Waddinxveen en Breda. Snelle levertijden conform de wensen van de klant zijn heel belangrijk.

Op de hoofdvestiging in Waddinxveen hebben zij 7500 geconditioneerde palletplaatsen voor de opslag van producten gedurende korte of langere tijd. De focus van deze vestiging ligt op Duitsland en de Benelux.

In Breda is het logistiek centrum gevestigd dat voornamelijk is gericht op Frankrijk maar ook op andere landen in Zuid-Europa. Breda is net als Waddinxveen volledig uitgerust voor het uitvoeren van het hele logistieke proces en beschikt over 6400 geconditioneerde palletplaatsen.

Bij Mooy Logistics werken circa 300 mensen en rijden 100 moderne combinaties. Deze wagens in de eigen garage onderhouden, die voldoet aan de laatste technische voorschriften. Ook reparaties en keuringen worden in eigen beheer uitgevoerd.

Om de stroom opdrachten van de diverse opdrachtgevers in goede banen te leiden, maken we gebruik van geavanceerde Transport & Warehouse Management Systemen. EDI-verbindingen behoren tot de mogelijkheden.

De vrachtwagens beschikken over boordcomputers zodat altijd te achterhalen is waar deze zich bevinden. Hierdoor kan een nauwkeurige aankomsttijd worden doorgegeven aan de opdrachtgever.

Vanuit de havens en productiegebieden kunnen we de goederenstroom van A tot Z voor onze klanten verzorgen, inclusief de douaneafhandeling. Daarvoor beschikken wij over een eigen douaneafdeling en -entrepot. Hier handelen wij zaken af als inklaring, pd-keuring en fiscale vertegenwoordiging.


Website: www.mooy.nl