H.Z. Logistics B.V.
Burg. van Doornlaan 16-18
2678 KB De Lier
The Netherlands 
Tel. +31 174 52 55 55
Fax +31 174 52 55 00

Tw Fb

H.Z. Logistics Ro SrL

In Medias, centraal gelegen in Roemenië, is onze vestiging H.Z. Logistics RO SrL gevestigd.  De specialisatie van deze vestiging is groupagetransport van temperatuur geleide goederen naar Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Slowakije en Tsjechië.
Door de inzet van twee chauffeurs binnen ons uitgekiende concept kunnen wij in 30 uur vanuit Nederland in Roemenië zijn. Daarbij worden de formele rij- en rusttijden volledig nageleefd. 

De vestigingen in De Lier en Medias werken nauw met elkaar samen. Ook met andere vervoerders (onze partners) wordt samengewerkt. Deze transportpartners zijn zorgvuldig door ons gescreend, zodat de kwaliteit van ons werk gewaarborgd is. Met ons netwerk verzorgen wij koeltransporten (groupage en complete ladingen) naar en vanuit bovengenoemde landen.

Opslag en Distributie in Roemenië

Kortdurende, gekoelde opslag in combinatie met distributie naar vestigingen van de belangrijkste retailers behoort tot de mogelijkheden van H.Z. Logistics RO SrL. Ook zijn voor u zogeheten VAL-activiteiten mogelijk: waardetoevoeging door selectie van goederen, ompakken, van andere labels voorzien etc.